Avui ens toca parlar de versatilitat… que a l’estiu cuineu una paella? Ja veureu que bé combina amb aquest vi negre Syrah-Garnatxa; que al Setembre cuineu una pizza de pernil, figues i un bon cheddar? Amb aquest vi teniu una combinació infal·lible! Que arriba l’Octubre i es temps de bolets i us marqueu una vedella o unes galtes de porc guisades com les vostres avies? Doncs ja sabeu, aquest cupatge no falla mai… i així mes a mes i temporada a temporada sempre trobareu la ocasió oportuna per obrir una ampolla d’aquest vi.

Però encara hi ha més… que sou d’aquells que us agrada acabar la ampolla encara que hàgiu arribat als postres? doncs tenim una bona solució! Aquest vi combina d’allò més bé amb xocolata negra. Només heu de deixar volar la imaginació amb els postres: coca de xocolata negra i taronja, browine, mousse de xocolata negra i fruites vermelles. Infinites combinacions possibles per gaudir d’aquest excel·lent vi. Ja us ho dèiem al principi, versàtil oi?

Ahhhh i no ens oblidem de Febrer i l’època de les calçotades, la carn a la brasa, una bona salsa i unes mongetes del ganxet que hi canten els àngels…. amb que es poden maridar? Siiii amb una o dues ampolles del Syrah-Garnatxa de SO de Masia Can Roda

Vi negre Syrha Garnatxa SO de Masia Can Roda
Segueix informat

Si vols rebre descomptes exclusius subscriu-te a la nosta newsletter