Un espectacle d’improvització amb maridatge de vins de Can Roda

El proper 26 de setembre organitzem una sessió de tast de dos vins en la que podràs participar no només com a tastador, sinó també com a guionista d’un espectacle improvitzat. No sabem el que pot passar però segur que serà una gran experiència en la que no pararàs de riure.

A part de les dues copes pel tast de vins, podràs degustar les delicioses tapes fetes per les germanes Milà per maridar els nostres vins i així acabar d’arrodonir la vetllada.

Una nit d’estiu que segur que recordaràs durant molt temps.
Ja que l’entorn no pot ser millor, rodejat de vinyes i lluny dels sorolls de la ciutat. Pots escapar-te de Barcelona i en 20 minuts ser al nostre celler on t’esperarem amb els braços oberts.

Quin dia és aquest espectacle al aire lliure?
Dissabte 26 de Setembre a les 19.00h

Quin és el preu de l’entrada?
10€/persona

A on es celebra l’espectacle? Al nostre Celler Can Roda

Les places son limitades degut a la situació actual i serà imprescindible la reserva prèvia per poder accedir al esdeveniment. Podeu reservar la vostra plaça a info@cellercanroda.cat o bé al telèfon 679 19 62 72.

Si aquesta vegada no pots venir, no et preocupis, en celebrarem més. Estigues atent al blog i a les xarxes socials. Si vols assabentar-te’n abans que ningú, subscriu-te a la nostra newsletter.

Segueix informat

Si vols rebre descomptes exclusius subscriu-te a la nosta newsletter