Turisme sostenible

Cata de vins i formatges online

Degusta els nostres vins en el nostre tast de vins i formatges virtual

Et portem aquesta experiència enològica tan única perquè la puguis gaudir des de la comoditat de casa teva.

T’enviem a casa un lot de vins i formatges i t’oferim l’oportunitat de fer una iniciació a la cata de vins i formatges en format digital mitjançant el teu mòbil, tauleta, ordinador o televisió. Què més vols?

tast vins virtual - Celler Can Roda
L’activitat inclou:
 • Tast de vins i formatges online guiat amb el nostre enòleg
 • Enviament a casa de 3 vins So de Masia Can Roda i 3 formatges de proximitat

*Amb la compra d’aquest pack podreu disfrutar de la cata entre 1 i 5 persones (al rebre 3 ampolles), sempre que estigueu a la mateixa casa.

Detalls de l’activitat:
 • Durada: 2 hores

 • Preu: a partir de 120€ el pack

 • Idiomes: català o castellà
 • Disponibilitat: consulta’ns per saber els horaris disponibles.
formatges tast vins virtual - Celler Can Roda

Com son les nostres cates de vins i formatges online?

Aquesta cata de vins online será teórica i pràctica i parlarem dels passos a seguir alhora de tastar un vi i com utilizar tots els nostres sentits per gaudir-lo al màxim.
Aquest tast de vins i formatges online inclou:

 1. Explicació del tast. Parlarem de la vista, del funcionament de l’ull, de l’anàlisi visual, el color, i quina informació ens pot donar aquest.
 2. Funcionament de la copa.
 3. Conseqüències a l’hora de tastar un vi.
 4. Metodologia de la cata.
 5. Maridatge dels formatges.
 6. Resolució de dubtes.

Descobreix tots els detalls d’aquesta cata de vins i formatges

 • Vi blanc Sauló 100% Pansa blanca So Masia Can Roda.
  Vi blanc envellit en barrica de roure americà i francès i acacia durant 14 mesos. És un vi de cultiu ecològic i prové d’una vinya de 70 anys. Aquest vi marida bé amb un formatge com el Golany de la Formatgeria La Balda, un formatge de llet crua de vaca, de pasta tova i pell fregada, té un olor més fort i penetrant degut a les bactèries que es desenvolupen a la seva superfície però en boca ens resulta molt més suau.
 • Vi escumós jove SO de Masia Can Roda.
  Vi escumós amb un cupatge de 80% Pansa Blanca i 20% Muscat de Frontignan. És un vi de cultiu ecològic que prové d’unes vinyes plantades l’any 2007. Produit segons el mètode tradicional champenoise de segona fermentació en ampolla. Aquest vi marida be amb un formatge com El Put de la formatgeria Le Bolut, un formatge de llet crua de vaca, de pasta tova i pell florida amb una maduració de 30 dies.
 • Vi dolç Penjat d’un Fil.
  Vi dolç natural de panses 100% Pansa Blanca. El raïm es penja durant tres mesos per aconseguir una concentració natural del contingut en sucres, es fa fermentar fins a uns 12º d’alcohol i tot seguit s’atura la fermentació alcohòlica deixant uns sucres residuals d’aproximadament 170 g/l. Aquest vi marida be amb un formatge com El Jutglar de la formatgeria Reixagó, un formatge de llet crua de vaca, de pasta florida (blau) i pell natural amb una maduració de 2-3 mesos. És un formatge amb una marcada potencia en sal i picants encara que en aquest cas en triem un de bastant suau.
vins tast vins virtual - Celler Can Roda

A més de les cates de vins i formatges online que anem organitzant puntualment ​​també pots trobar els tast de vins i formatges presencials a Barcelona, en el nostre celler. Si vols probar altres modalitats, dóna un cop d’ull tasts de vermuts en el celler o als sorprenents cursos de plantes comestibles, entre moltes altres activitats. Sigui quina sigui la teva elecció, t’esperem amb els braços oberts!