Blog2023-07-17T18:08:09+02:00
Els nostres articles

Benvinguts al blog del Celler de Can Roda

Com a celler especialitzat en vins DO Alella, treballem i col·laborem amb diferents professionals amb amplis coneixements sobre vi o amants dels vins en general, creiem que hem de compartir tots els nostres coneixements amb el món.

El nostre equip està format per persones de diferents disciplines que busquen aportar tota la informació relacionada amb el sector a àvids autodidactes en la matèria, clients amants dels bons vins, enoturistes i visitants gastronòmics i qualsevol que vulgui estar al dia de totes les novetats de la nostra celler, del món de el vi i de el sector vinícola en general.

Hem creat aquest blog on parlarem de notícies i novetats relacionades amb el món de el vi i del nostre celler. No us ho perdeu!

Descobreix totes les notícies sobre vins de la mà de Can Roda

Al nostre blog podràs llegir tota mena d’articles sobre vi juntament amb notícies sobre el sector vinícola de diferents parts de la península i del món, maridatges extraordinaris i notícies sobre el nostre celler i els nostres vins DO Alella.

També parlarem de diferents certàmens, premis i concursos de vins, festivals, activitats i altres esdeveniments que puguin ser d’interès per als nostres lectors, notícies sobre vins guardonats i articles sobre vins amb novetats en el sector vinícola.

A la vegada, parlarem dels múltiples beneficis de el vi per a la salut, de gastronomia relacionada amb el vi, d’enoturisme i de les últimes tendències.

Finalment, et parlarem dels esdeveniments que organitzem a Can Roda, maridatges de vins amb la millor gastronomia local, tasts sorprenents, notícies sobre vins del nostre celler, esdeveniments especials celebrats a Can Roda i tota mena d’articles sobre vins que elaborem de forma tradicional aquí.

Les últimes novetats sobre vins al blog de Can Roda

Amb el nostre blog estaràs informat de totes les novetats de el sector vinícola, coneixeràs les notícies sobre els vins que acaben de sortir al mercat i de les últimes novetats de el sector, sempre sota la saviesa i experiència dels millors entesos en el món de el vi que aportaran els seus opinions, les seves crítiques, articles sobre vins i qualsevol aspecte que pugui interessar als amants dels vins en general.

Per descomptat, els nostres experts parlaran dels esdeveniments i les novetats que succeeixen a Can Roda, que són moltes i variades, perquè puguis veure tots els detalls de les nostres experiències i participar-hi en futures ocasions.

Si estàs interessat en conèixer les últimes notícies sobre vins, no et perdis el blog del Celler de Can Roda, on podràs trobar totes les novetats, curiositats i notícies sobre vins i esdeveniments del nostre celler i del sector vinícola en particular.

Segueix informat

Si vols rebre descomptes exclusius subscriu-te a la nosta newsletter

    Go to Top