Turisme sostenible

Concurs de paelles per a empreses

Participa en el concurs de paelles per equips

Vols passar-t’ho bé amb els teus companys de feina mentre aprens a cuinar una deliciosa paella? Ets empresari i vols millorar les relacions entre els teus empleats per millorar la productivitat? Si és així, no et perdis el nostre taller de cuina per a empreses que organitzem a Can Roda.

En el nostre taller coneixeràs tècniques culinàries i aprendràs a preparar les millors paelles que et puguis imaginar, per seguidament, participar en un divertit concurs de paelles amb la resta dels teus companys.

Si busques un taller de cuina per a empreses, t’oferim una de les alternatives més agradables i divertides. A què esperes per apuntar-te?

concurso paellas empresas - celler can roda
L’activitat inclou:
 • Explicació guiada de com preparar una paella
 • Preparació de material y ingredients per equips
 • Concurs i degustació de la paella

Es recomana reservar amb antel·lació. Sense reserva prèvia la visita no està garantitzada.

Detalls de l’activitat:
 • Durada: 4 hores
 • Preu: Consulta’ns
 • Idiomes: castellà, català i anglès

 • Disponibilitat: consulta’ns per saber els horaris disponibles

Can Roda Visites

Com són els concursos de cuina per a empreses de Can Roda?

Aprendre a cuinar és una de les coses més interessants que podem fer per a la nostra salut i paladar. Si a més, li afegim el component de competició entre equips per saber qui prepara la paella més bona de tota l’empresa, la diversió està assegurada. Tot això ho trobaràs en el nostre taller de cuina per a empreses. A més, els teus treballadors aprendran a fer una paella deliciosa, saborosa i saludable, amb productes de proximitat i de gran qualitat.

Deixa que els treballadors demostrin el seu talent culinari i la seva capacitat per treballar en equip. Segur que veuràs aviat els fruits en el treball diari.

A més, podreu visitar el nostre celler, conèixer els nostres vins i les propietats del nostre terreny, el Sauló.

Cuina delicioses paelles en equip amb productes de proximitat

Els nostres experts explicaran als teus treballadors com cuinar la paella perfecta, i després començarà el concurs de paelles. Aquest taller de cuina per a empreses és una magnífica oportunitat per treballar el teambuilding de la teva empresa. A què esperes per proposar-ho en la propera reunió?

El nostre taller de cuina per a empreses serà una excel·lent oportunitat per aprendre a cuinar, per millorar la teva tècnica, per compartir una experiència divertida amb els teus companys de feina i per treballar en equip.

A més, gràcies a la proximitat amb la ciutat de Barcelona us serà molt senzill i ràpid arribar al nostre celler.

Can Roda concurs cuina

Et recomanem, a més del taller de cuina per a empreses, altres activitats per al teu equip, des de sessions de coaching per a empreses a Barcelona, ​​pràctiques de ioga al bosc, que fins i tot pots combinar amb una reunió habitual d’empresa en el nostre espai.

Vols visitar el celler?

  Nom *

  Cognoms *

  E-mail *

  Número de telèfon *

  Nombre de persones de la visita (indica si hi ha algún menor) *

  Indica'ns el dia i hora que t'agradaria venir (posa més d'una opció si tens flexibilitat) *