Turisme sostenible

Ioga al bosc per a empreses

Participa amb els teus companys en una sessió de ioga al bosc

Tens una empresa i t’agradaria organitzar sessions de ioga per als teus empleats? T’agradaria que fos en un bell jardí mediterrani? Si la teva resposta és sí, no ho dubtis, tria Can Roda per a una sessió de ioga al bosc a Barcelona.

A més, a l’acabar de practicar ioga al bosc a prop de Barcelona podràs fer una passejada per les nostres vinyes i degustar els nostres vins, les propietats de el terreny en el qual brollen les nostres vinyes, el Sauló, la nostra varietat autòctona, la Pansa Blanca i la història de la nostra masia modernista.

Ajuda al teu equip a desconnectar, estirant els músculs, i relaxant el cos i la ment. A Can Roda volem que els teus treballadors gaudeixin d’activitats divertides, relaxants i saludables per a ser més productius i estar més motivats. Per això organitzem sessions de ioga al bosc a Barcelona pensades especialment per a empreses.

yoga vinedos empresa - celler can roda
L’activitat inclou:
 • Sessió de ioga amb un dels nostres experts (o un de la vostra elecció)
 • Visita a les vinyes y al celler

Es recomana reservar amb antel·lació. Sense reserva prèvia la visita no està garantitzada.

Detalls de l’activitat:
 • Durada: 2 hores
 • Preu: Consulta’ns
 • Idiomes: castellà, català i anglès

 • Disponibilitat: consulta’ns per saber els horaris disponibles

yoga al aire libre - Celler Can Roda

Un equip connectat és un equip més productiu

En l’activitat de ioga per a empreses que fem al nostre celler convidem als millors experts en aquesta disciplina. La fi d’aquesta activitat és crear una major unió entre els equips de professionals, relaxar cos i ment i aprendre a disminuir l’ansietat i l’estrès que solen acompanyar molts treballadors.

Practicar ioga a l’aire lliure és sempre satisfactori, ja que estar en contacte amb la natura és primordial per a trobar la pau i tranquil·litat que el ioga vol aportar al nostre organisme.

Per això, Can Roda és un lloc excel·lent per practicar ioga al bosc a Barcelona ja que la nostra masia es troba envoltada de bells boscos mediterranis, vinyes i molt a prop de la capital catalana, a tan sols 20 minuts. A la nostra masia es pot accedir en vehicle privat, transport públic o fins i tot amb bicicleta.

Per què escollir Can Roda per practicar ioga al bosc amb el teu equip?

Hi ha moltes raons per escollir una pràctica de ioga al bosc a Barcelona a Can Roda. Des de que estem a menys d’una hora de Barcelona, ​​que la nostra masia està envoltada d’un paisatge de bosc i vinyes i que disposem dels millors professionals d’aquesta disciplina.

Aquest taller de ioga per a empreses és molt especial, ja que és ioga a l’aire lliure, envoltat de vinyes i natura, que fan sentir l’experiència i gaudir com mai. Aquí t’ajudarem a millorar el teu benestar físic, emocional i mental i del teu equip.

A més del nostre ioga al bosc a Barcelona que organitzem al Celler de Can Roda, et convidem a que descobreixis altres activitats com les nostres sessions de coaching per a empreses a Barcelona o el nostre concurs de paelles per a empreses, tots ells perfectes per fomentar el bon ambient laboral entre companys.

Vols visitar el celler?

  Nom *

  Cognoms *

  E-mail *

  Número de telèfon *

  Nombre de persones de la visita (indica si hi ha algún menor) *

  Indica'ns el dia i hora que t'agradaria venir (posa més d'una opció si tens flexibilitat) *