Turisme sostenible

Sopar al celler amb maridatge de vins

Gaudeix d’un sopar amb maridatge al celler

Si t’agrada la bona taula, els productes tradicionals i els vins de qualitat, et convidem a reservar un sopar al celler amb maridatge de vins, una de les experiències més interessants que oferim a Can Roda.

Surt de la gran ciutat i acosta’t a Can Roda a provar el nostre menú de maridatge a Barcelona en un entorn únic. El nostre celler, situat a Santa Maria de Martorelles, es troba a tocar de la ciutat comtal, de manera que no hauràs de desplaçar fins molt lluny.

Si busques un sopar al celler amb maridatge, a Can Roda t’oferim una experiència única i propera.

cena con maridajes de vino - Celler Can Roda
L’activitat inclou:
  • Visita a les vinyes
  • Visita al celler

  • Sopar maridatge amb els nostres vins d’excel·lent qualitat

Es recomana reservar amb antel·lació. Sense reserva prèvia la visita no està garantitzada.

Detalls de l’activitat:
  • Durada: 3 hores

  • Preu: 60€ per persona

  • Idiomes: castellà, català i anglès

  • Disponibilitat: Consulta el nostre calendari
Vespres enològics - Celler Can Roda

Com son els sopars en el celler amb maridatge de vins de Can Roda?

Un sopar amb maridatge és l’experiència perfecte per a gaudir de la gastronomia local. Cuinarem i prepararem un menú de maridatge a Barcelona especial per a tu per despertar els teus sentits amb el nostre vi i el deliciós menjar.

A més, visitaràs nostre celler, coneixeràs les propietats del nostre terreny, el Sauló, la nostra varietat autòctona, la pansa blanca, i la història de la nostra masia modernista que va construir Sebastià Bonaplata.

Can Roda és el millor celler per a realitzar sopars en un celler amb maridatge, ja que construïm un menú de maridatge d’excel·lent qualitat, capaç de potenciar els sabors dels plats i els nostres vins DO Alella.

No et perdis el nostre menú de maridatge a Barcelona que es convertirà en el teu preferit!

Reserva ara un sopar amb maridatge a Can Roda

Els nostres sopar al celler amb maridatge de vins són una invitació a gaudir de la magnífica gastronomia de la zona ja sigui en parella o en grup. En els maridatges de vi i menjar intervenen un cuiner i personal del nostre celler per elaborar la millor combinació entre els plats i els vins que formen el menú maridatge a Barcelona.

Un sopar a la bodega amb maridatge a Can Roda inclou:

  • Visita guiada a la vinya, en què coneixereu les varietats de raïm que utilitzem per elaborar els nostres vins DO Alella.
  • Visita al celler, on tindrà lloc el sopar en celler amb maridatge de vins i en què descobriràs la manera completament ecològica que tenim d’elaborar els nostres vins.
  • El sopar maridatge amb els nostres vins d’excel·lent qualitat.
cena con maridaje - Celler Can Roda

Si busques altres opcions, et recomanem, a més del sopar al celler amb maridatge, que facis també la nostra degustació de vins a Barcelona i els nostres exquisits maridatges de vins i plantes comestibles. A què esperes, reserva avui mateix!