Turisme sostenible

Coaching entre vinyes

Organitza una sessió de coaching per a la teva empresa a Can Roda

Si busques un lloc diferent on dur a terme la teva propera sessió de coaching per als teus treballadors, a Can Roda pots trobar l’espai que necessites.

A Can Roda organitzem coachings per a empreses a Barcelona en un ambient idíl·lic, envoltats de boscos i vinyes i a un pas de la Ciutat Comtal, perquè la comunicació flueixi fàcilment entre membres de l’equip.

Els especialistes en coaching per a empreses que tenim són experts que t’ajudaran a tu i als teus treballadors a desenvolupar i dirigir millor els seus projectes. Si vols fomentar la productivitat i l’entesa entre empleats i millorar les diferents aptituds dels treballadors, aquestes sessions de coaching entre vinyes són el que necessites.

coaching - celler can roda
L’activitat inclou:
 • Sessió de coaching grupal (amb un del nostres experts o amb el vostre)
 • Visita a les vinyes i al celler

Es recomana reservar amb antel·lació. Sense reserva prèvia la visita no està garantitzada.

Detalls de l’activitat:
 • Durada: 5 hores
 • Preu: Consulta’ns
 • Idiomes: castellà, català i anglès

 • Disponibilitat: consulta’ns per saber els horaris disponibles

can roda vistas

Què fem a les nostres sessions de coaching per a empreses?

Si vols dur a terme una sessió de coaching per a la teva empresa a Barcelona, ​​aquí trobaràs l’espai perfecte. Disposem de diverses sales per a reunions, jardí exterior i bosc per realitzar un agradable coaching entre vinyes amb el teu propi coach o amb un dels nostres experts. Podràs realitzar aquesta i altres activitats per a empreses a l’aire lliure perfectes per desconnectar i relaxar-te amb els teus companys, a més de delectar-te amb les vistes de vinyes i boscos mediterranis.

A Can Roda volem ajudar les empreses a assolir els seus objectius i això és més fàcil amb un equip unit i motivat. És per això que t’animem a reservar aquesta sessió de coaching a Barcelona amb nosaltres per tal que els treballadors de l’empresa se sentin a gust en el seu lloc de treball.

La nostra masia es troba a pocs quilòmetres de la Ciutat Comptal i es pot accedir-hi en 20 minuts, totalment accessible per a tot el teu equip.

En les activitats de coaching per a empreses que fem al nostre celler convidem als millors experts per fer sessions grupals o individuals. A més de les sessions de coaching entre vinyes també podràs dur a terme reunions amb menjars d’empresa o tast de vins final, activitats d’equip com concursos de paelles o ioga al bosc. A què esperes per portar a la teva empresa a el següent nivell?

A Can Roda som respectuosos amb el medi ambient i amb el nostre territori, per això tots els coaching per a empreses a Barcelona que realitzem i els actes que organitzem són compatibles amb la sostenibilitat del territori i la naturalesa de l’entorn.

Per què escollir Can Roda?

Existeixen múltiples motius pels quals escollir-nos per a realitzar una sessió de coaching per a empreses a Barcelona. Entre la proximitat amb la ciutat comtal, l’entorn idíl·lic en el qual ens trobem, els especialistes que posem a la teva disposició i les altres activitats amb les que pots complementar aquestes sessions, tot són avantatges. Per què no ens consultes sobre això? Estarem encantats d’explicar-te tots els detalls.

Can Roda visita empresa

Vols visitar el celler?

  Nom *

  Cognoms *

  E-mail *

  Número de telèfon *

  Nombre de persones de la visita (indica si hi ha algún menor) *

  Indica'ns el dia i hora que t'agradaria venir (posa més d'una opció si tens flexibilitat) *