Turisme sostenible

Curs de plantes comestibles i maridatge de vins

Gaudeix del nostre curs de plantes comestibles

Si hi ha alguna cosa sorprenent per als amants de el vi són els maridatges de vins i plantes comestibles.

A Can Roda som un celler d’avantguarda que, a més de fer vins DO Alella únics i especials, també volem oferir als amants del vi aquest maridatge tan diferent.

Organitzem maridatges de vins i plantes comestibles al nostre celler, en un entorn idíl·lic que et permetrà experimentar amb tots els sentits tots els sabors i aromes d’aquesta activitat tan singular. A què esperes?

Maridajes vino con plantas - Celler Can Roda
L’activitat inclou:
 • Visita guiada al celler i la masia
 • “Bany de bosc”: passeig pel bosc amb els 5 sentits
 • Cata comentada dels nostres vins
 • Dossier amb informació

Es recomana reservar amb antel·lació. Sense reserva prèvia la visita no està garantitzada.

Detalls de l’activitat:
 • Durada: Entre 3 i 4 hores
 • Preu: A partir de 40€ per persona

 • Idiomes: català, castellà i anglès
 • Disponibilitat: consulta’ns per saber els horaris disponibles
Maridaje plantas comestibles - Celler Can Roda

Degusta els nostres vins juntament amb les plantes del bosc de Can Roda

Els cursos de plantes comestibles i maridatges de vins són una de les formes més interessants de conèixer els magnífics vins DO Alella de Can Roda, una opció innovadora amb la qual descobriràs una sèrie de plantes comestibles que et sorprendran.

A més, si visites el nostre celler, coneixeràs les propietats del nostre terreny, el Sauló, la nostra varietat, la Pansa Blanca i la història de la nostra masia modernista. També podràs passejar pels boscos que envolten la nostra masia, boscos encantadors que t’ajudaran a despertar la gana, i on podràs recollir algunes d’aquestes plantes aromàtiques.

Si vols un pla diferent o si estàs pensant en regalar a aquella persona una cosa que no imagina, un maridatge de vins i plantes comestibles pot ser una excel·lent opció. Podràs visitar la nostra masia, els boscos de la envolten, el nostre celler i seràs testimoni d’un maridatge tan deliciós com sorprenent.

Una experiència deliciosa en un entorn privilegiat

Si vols conèixer la natura que ens envolta, la seva vegetació i com la podem trobar en els nostres vins, vine a passejar pel bosc que envolta Can Roda. Buscarem les seves plantes aromàtiques que també trobarem en els nostres vins i plats. T’oferirem la possibilitat de degustar algunes de les plantes comestibles més saboroses i d’assaborir el magnífic maridatge de vins i plantes comestibles més sorprenent. Et transmetrem els coneixements dels experts en la matèria que treballen pels restaurants més prestigiosos.

Els vins de Can Roda, per la seva banda, són DO Alella, d’una magnífica qualitat i elaborats de forma completament tradicional i ecològica, uns vins excel·lents que no et defraudaran.

Aquest maridatge de vins i plantes comestibles inclou:

 • Visita guiada al celler ja a la històrica masia Can Roda.
 • Passeig pel bosc que envolta la masia i observació de plantes aromàtiques amb què elaborem els nostres vins.
 • Maridatge de vins i degustació de plantes comestibles.

Et recomanem, a més d’aquest maridatge de vins i plantes comestibles, altres activitats gastronòmiques úniques a Barcelona. Des d’una sopar al celler amb maridatge, un brunch a les vinyes a la nostra especial tast de vins i formatges a prop de Barcelona. Prova’l!

Maridajes plantas y vino can roda - Celler Can Roda