Preguntes freqüents

S’accepten devolucions?

En cas de que el producte arribi en mal estat, si us plau contacta amb nosaltres el més aviat possible a través del nostre telèfon d’atenció al client 679 19 62 72 o bé per correu a info@cellercanroda.cat.

Quan arribarà la meva comanda?

Un cop fet el pagament, en un màxim de 48 a 72 hores rebràs la teva comanda. El producte s’entregarà a la adreça d’enviament especificada en el moment de la compra. Si vols canviar l’adreça d’enviament posat en contacte amb nosaltres.

Puc venir a buscar la meva comanda al celler?

Si vols venir a buscar la teva comanda al celler, estarà disponible passades 24 hores després d’haver fet la compra. S’haurà d’entregar el comprovant de pagament per poder recollir-lo. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 8.00 a 12.30 i de 14.30 a 18.00. Dissabtes de 8.00 a 12.30. Si no et va bé aquests horari, posat en contacte amb nosaltres.

A on envieu?

Fem entregues a Espanya peninsular i Illes Balears.

Quines son les despeses d’enviament?

5 EUR per compres inferiors a 60 EUR. Per compres superiors a 60 EUR les despeses d’enviament son gratuïtes.

Com puc comprar els vostres productes online?

Tria el producte que més t’agradi, afegeix-lo a la cistella de la compra i escull el mètode de pagament que et sigui més còmode. Un cop completada la compra, rebràs un correu de confirmació i t’arribarà la comanda en un termini de 2-3 dies.

Puc fer la meva comanda per telèfon o WhatsApp?

Cap problema, pots fer-ho posant-te en contacte amb nosaltres al 679 19 62 72.

Quins mètodes de pagament accepteu?

Pots pagar de forma segura amb qualsevols dels mètodes que oferim. Acceptem transferència bancaria, pagament amb targeta i Paypal.

Puc personalitzar la meva comanda?

Sí, si vols afegir algun altre producte al lot, posat en contacte amb nosaltres abans de fer la comanda.

Puc afegir un missatge o dedicatòria?

En el procés de compra trobaràs un apartat on escriure el teu missatge i ens encarregarem d’adjuntar la nota dins el paquet.

Feu factura de la comanda?

Cap problema. Posa’t en contacte amb nosaltres i et farem la factura.

Tens més dubtes?

Contacta amb nosaltres per qualsevol dubte abans de fer la teva compra per telèfon o WhatsApp al 679196272 i per correu a info@cellercanroda.cat.