Targeta regal

30,00120,00 IVA inclòs

Escull el disseny de la targeta

  • Targeta regal Can Roda

Defineix l'import que vols regalar

Informació de la targeta

Dades del receptor
If empty, will be sent to your email address + add another recipient
Les teves dades
SKU: 8000 Categoria:

Un regal original i diferent per sorprendre els teus amics, familiars o parella, i que no caduca

Pots comprar i regalar aquesta targeta regal de Celler Can Roda intercanviable per una experiència enològica al nostre celler o un lot de vi de la nostra botiga online. La persona a la qual li regalis podrà escollir l’experiència que més li agradi, el dia i l’hora que prefereixi, perquè la targeta regal no caduca.

Pots acompanyar la targeta regal regal amb un missatge personalitzat i triar si enviar-lo a la persona a la que li regalis o tu mateix per correu electrònic. Rebràs un bonic pdf personalitzat amb un codi que podràs imprimir tu mateix/a si prefereixes donar-li-en mà.

Quant costa?

Tu decideixes. Regalaràs una targeta regal que es pot canviar per qualsevol experiència. En funció de l’import de la targeta regal, l’altra persona podrà escollir entre una o altra.
Si la persona a qui regales vol una experiència més cara, pot pagar la diferència.
Si tria una experiència més barata, pot utilitzar el restant per a un altre esdeveniment o per venir acompanyat, abonant la diferència, o comprar el lot de vins que prefereixi de la botiga en línia.
Nosaltres recomanem que la targeta regal tingui un valor d’uns 50-60€ perquè aquest és el preu mitjà de les nostres experiències per a dues persones, però si vols que faci activitats més exclusives, com el nostre sopar amb maridatge, hauràs de fer una targeta regal d’uns 100€.

Puc regalar una experiència concreta?

Sí, si vols pots regalar una experiència concreta que tu escullis entre les que tenim disponibles al calendari de la nostra web. Per a això, hauràs de fer la reserva de l’experiència directament i escollir el dia i l’hora que vulguis regalar. Automàticament t’arribarà al teu mail la reserva perquè puguis imprimir-la i regalar. De totes maneres, com mai saps els horaris i agenda de les persones del teu voltant, et recomanem que regalis una targeta regal online oberta i que sigui l’altra persona la que triï. Recorda que els cupons no caduquen.

Puc regalar una targeta regal online per a diverses persones?

Sí, el que regalaràs és una targeta-regal que es pot canviar per les nostres experiències, com si fos una guardiola. Si vols regalar una experiència per a dues persones, simplement fes una targeta de major import, per exemple 60 €, o 90 €, si voleu venir 3… o més quantitat si voleu ser diverses persones o vols que la persona a qui li facis el regal pugui escollir diverses experiències enològiques i productes de la botiga online.

Com compro una targeta regal online?

1. REALITZES LA COMPRA DE LA TARGETA REGAL: Omple el formulari de dalt i fas el pagament online. Si tens qualsevol dubte contacta amb nosaltres.
2. REPS LA TARGETA REGAL: rebràs la targeta regal immediatament per e-mail i pots imprimir-la o enviar-la a la persona que vulguis.

Com faig el pagament?

Podràs fer el pagament directament a la web amb targeta de crèdit o transferències bancària. Et recomanem que ho encarreguis online perquè és molt més ràpid. Així no et farem esperar!

Com pot utilitzar la targeta regal la persona que el rep?

Un cop la persona afortunada hagi rebut la targeta regal, ja sigui perquè l’has imprès o perquè li has enviat per correu electrònic, ell/ella haurà d’entrar a la nostra botiga online i triar l’experiència que més li agradi. Un cop sàpiga quina, haurà de triar el dia i l’hora que prefereixi i afegir-lo a la cistella de la compra.
Un cop la tingui en la cistella de la compra i vagi a pagar-la, haurà d’indicar el codi adjunt a la targeta en el camp indicat. Veurà immediatament com se li descompta l’import de la targeta.

Si la targeta regal online que ha rebut té un valor de 50 € i reserva una experiència per a 2 persones de valor de 50 €, el resultat a pagar serà 0 €. Haurà de fer tot el procés fins a veure la pàgina de confirmació de reserva.

Go to Top