Política de canvis i cancel·lacions

MODIFICACIÓ DE RESERVES
Per modificar una reserva si us plau envia un correu electrònic a info@cellercanroda.cat amb almenys 2 dies d’antelació (48 hores), amb el canvi que vulguis fer. Revisa abans la disponibilitat en el calendari de l’experiència dins la nostra web.

CANCEL·LACIÓ DE RESERVES
Per anular una reserva si us plau envia un correu electrònic a info@cellercanroda.cat amb almenys 48 hores d’antelació. Et confirmarem l’anul·lació pel mateix mitjà.

Les cancel·lacions que es rebin amb menys de 48 hores d’antelació, ja sigui per correu electrònic o per telèfon, no rebràn cap reemborsament.

DEVOLUCIÓ DELS DINERS
S’ofereix el reemborsament del 100% de l’import sempre i quan es cancel·li, com a mínim, amb 48 hores d’antelació de la data i hora de la reserva. El métode será sempre a través d’una targeta regal, que es podrá utilitzar per les dates disponibles en el calendari.
Rebrás la targeta regal entre 5-6 dies després de la teva notificació a través del correu electrònic a info@cellercanroda.cat.

Excepcions:
– En el cas de pluja en les activitats de Brunch entre vinyes i Esmorzar entre vinyes.

Important: Les cancel·lacions amb menys de 48 hores d’antelació no donaran lloc a un reemborsament dels diners.

ANUL·LACIÓ D’ESDEVENIMENTS
Ens reservem el dret a posposar o cancel·lar un esdeveniment si no hi ha suficients persones inscrites o si els professionals no poden assistir per problemes de salut. Els pagaments rebuts per dites reserves seran totalment retornats.

© MASIA DE CAN RODA VINYES I VINS S.L, 2021

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, T. 46271,
CIF – B67155390