100% ecològics

Vins dolços DO Alella

Prova els nostres vins dolços naturals

Necessites un vi dolç català per acompanyar els teus postres preferits? Doncs a la nostra botiga de vins trobaràs els millors vins dolços online. Si el que busques és un vi dolç català amb DO Alella, a Can Roda t’oferim els millors, elaborats completament al nostre celler.

Els nostres vins dolços naturals estan elaborats d’una forma completament ecològica, amb productes biològics que no alteren la composició pròpia de la matèria primera, el que aporta al vi una qualitat i sabor excepcionals, a més de gaudir d’una personalitat especial.

Busquem sempre oferir als nostres vins un plus d’exclusivitat que fa que els nostres vins dolços catalans siguin uns dels més prestigiosos de la DO Alella i els de major qualitat del mercat.

Per què escollir el nostre vi dolç català?

Elaborar un vi dolç natural de qualitat no és tasca fàcil. La clau perquè un brou sigui dolç és que el vi mantingui un prominent nivell de sucres residuals, el que li aporta aquest toc dolç característic dels vins dolços catalans tan nostres.

La clau per fer un vi dolç perfecte és concentrar els sucres i els àcids del fruit i perdre d’aquesta manera el nivell d’aigua del gra. Així s’obté un vi dolç de qualitat, que sorprèn, al seu torn, per ser un vi fresc i gens embafador gràcies a l’acidesa natural que prové del raïm.

Els sistemes de deshidratació del raïm per aconseguir els nostres vins dolços naturals es realitzen en processos totalment tradicionals, en els quals únicament intervenen elements mecànics i manuals que respecten la matèria primera i el medi ambient.

Gaudeix del nostre vi dolç natural

A Can Roda cultivem diferents tipus de vinya per elaborar els nostres exclusius vins catalans amb DO Alella. A la nostra botiga de vins dolços online podràs veure que la varietat de raïm utilitzat per al nostre vi dolç natural és la pansa blanca.

La pansa blanca és com es denomina a la varietat de raïm blanc Xarel·lo a la DO Alella i se la considera la varietat autòctona per excel·lència i amb la que més vins elaborem a Can Roda.

Aquesta varietat de raïm blanc, d’etimologia italiana Chiarello, té el seu origen a Catalunya. La pansa blanca es caracteritza per tenir un bon grau alcohòlic i un punt d’acidesa. Amb ella elaborem els nostres vins dolços naturals.

És una varietat poc exigent amb la composició de terra encara que els prefereix poc compactes i s’adapta perfectament als microclimes d’aquesta conca mediterrània, com és el cas del nostre celler situada a Santa Maria de Martorelles.

Si vols provar el nostre vi dolç Penjat d’un fil i no pots esperar, pots comprar-lo a la nostra botiga de vins online.

Vi dolç natural Penjat d’un fil

La nostra obra d’art pel que fa a vins dolços naturals és el Penjat d’un fil, un excel·lent vi dolç català. Es tracta d’un vi de color daurat nou amb reflex de mel, brillant i presència de llàgrima densa.

Té una aroma varietal de complexa harmonia aromàtica que recorda a fruites en almívar com el meló, el préssec, l’albercoc, que evoquen una sensació dolça, sobre uns tocs vegetals frescos d’herba tallada, que doten al nostre vi dolç natural d’una personalitat única.

L’entrada en boca és tranquil·la, de passada elegant, envolta tot el paladar amb una dolçor molt agradable, de final complexa a herbes aromàtiques, obaga i subtils tocs de fum.

Els vins dolços naturals que pots adquirir a la nostra botiga de vins dolços online estan elaborats amb la varietat de raïm pansa blanca. El grau alcohòlic d’aquest vi és de 11,0% i ha de servir-per degustar de forma òptima entre els 6 i els 8 ºC.

Els vins dolços naturals que elaborem a Can Roda es realitzen mitjançant verema de raïms seleccionats de vinyes velles i amb la màxima qualitat sanitària. Els raïms són penjades a “sol i serena” durant aproximadament 3 mesos de manera que s’aconsegueix una concentració de sucres aconseguint un most d’aproximadament 21º d’alcohol.

Penjat d’un fil és un vi perfecte per acompanyar llargues estones, on una infinitat de tapes milloraran el seu sabor, com el Muntanyenc d’Arenys de Munt, les coquetes d’Arenys de Mar, la coca de Llavaneres, les galetes layetanes de Mataró, masnovins de Masnou, Vitralls de Canet, etc.

Per completar l’experiència, si vols provar altres vins de DO Alella elaborats a Can Roda, pots trobar els nostres vins blancs catalans a la nostra botiga online o fins i tot comprar vermuts catalans. No et defraudaran!