Beniamino Campolo, Susana Aragón i el Celler Can Roda s’uneixen per oferir un menú centrat en el producte local i ecològic

L’ecoresort Mas Salagros presenta la tercera edició de la Mas Salagros Food & Wine Experience, unes jornades dedicades a la cuina mediterrània i als productes ecològics en els que el chef Beniamino Campolo es fusiona amb la cuina de diferents convidats per crear una experiència a sis mans.

Des del Celler Can Roda acompanyarem la nit amb la part líquida completant una aliança perfecta gràcies als nostres vins ecològics de qualidad que complementaràn de forma ideal el menú que Campolo i Aragón han creat per a la ocasió. A més, es compatrà amb l’aigua mineral Sant Aniol, xocolata orgànica d’Original Beans, cafè ecològic de part de Cafés Vitoria i el servei hosteler de FicFrei.

L’experiència completa tindrà lloc el 29 de maig, a partir de les 20h i té un preu (amb begudes incloses) de 49€, amb la possibilidad de completar el pack reservant una nit en les seves habitacions; una experiència ideal per parelles.

Segueix informat

Si vols rebre descomptes exclusius subscriu-te a la nosta newsletter