Can Roda participa en el Festival d’Estiu Alella 2019

concerts can roda

El Festival d’Estiu Alella 2019 fa quinze anys i s’obre al territori amb la incorporació del celler Can Roda, ubicat a Santa Maria de Martorelles. Amb aquest nou escenari, ja són tres cellers de la DO Alella —Can Roda, Alta Alella i Bouquet d’Alella— els que participen a aquest esdeveniment cultural, amb un programa doble: una proposta musical i enogastrònomica i activitats infantils i familiars.

Les nostres propostes pel 12 de Juliol

ACTIVITAT INFANTIL: DRUM CIRCLE AMB SANTI CARCASONA

El Festival en família, activitat infantil a partir de 5 anys.

El programa d'enguany inclou la proposta del celler Can Roda per al públic infantil. El 12 de juliol, al celler Can Roda, Santi Carcasona ens convida a compartir una sessió de Drum Circle, una activitat de percussió grupal i participativa, una experiència vivencial inclusiva, que es basa en la llibertat i l'experimentació propis del fet de tocar instruments de percussió sota el guiatge d'un facilitador.

Santi Carcasona, músic polifacètic, facilitador de Drum Circles, especialista en Boomwhackers i en dinàmiques musicals per a grups. Bona part de la seva metodologia es basa en l’aprenentatge que va recollir dels grans mestres de la facilitació a Estats Units, que ha anat treballant, amb el temps i l’experiència, fins a convertir-la en una metodologia pròpia. Un Drum Circle és una activitat de percussió grupal i participativa que es basa en la llibertat i l’experimentació propis del fet de tocar instruments de percussió sota el guiatge d’un facilitador. És una experiència vivencial inclusiva, un potent exercici de diversitat i una manera lúdica i divertida de tocar música en comunitat.

Preu: 8€/persona
Dia, hora i lloc: Divendres 12 de juliol, a les 19h, a la Masia Can Roda (Sta. Maria de Martorelles)
Venda d'entrades a partir del 17 de maig Online, a través de Koobin, o bé presencialment a l'Oficina de Turisme d'Alella Riera Fosca, 2 d'Alella.

CONCERT DE SANDRA BAUTISTA

El Celler Can Roda s’estrena dins del Festival d’Estiu amb una de les perles de la pedrera musical catalana: Sandra Bautista.

concert festival d'estiu

El seu talent i joventut i la seva veu dolça i incisiva l’han fet mereixedora del Premi Sona9 2018. Beu de la tradició anglosaxona i també d’autors sud-americans, com Jorge Drexler. La seva versatilitat i harmonia vocals la situen com a ferma candidata a fer-se un lloc entre les més reconegudes del panorama musical català. En el seu primer treball La casa de les mil olors (2017), es despulla per explicar amb emoció, proximitat i intimisme un repertori de cançons pròpies produïdes per Marc Ferrando. Amb més de 40 concerts des del llançament del primer disc, Sandra ha fet de telonera d’artistes de renom com Doctor Prats, Els Amics de les Arts i ha compartit festivals amb El Petit de Cal Eril, Nuria Graham, La Sra Tomassa, Est Oest, Gemma Hummet o Gossos.

Preu: 18€/persona
Dia, hora i lloc: Divendres 12 de juliol, a les 22h, a la Masia Can Roda (Sta. Maria de Martorelles)
Venda d'entrades a partir del 17 de maig Online, a través de Koobin, o bé presencialment a l'Oficina de Turisme d'Alella Riera Fosca, 2 d'Alella

EXPERIÈNCIA ENOGASTRONÒMICA

Durant la pausa entre concerts, hem preparat una nova experiència gastronòmica i enològica per als assistents. A partir de les 20h, tindrà lloc un autèntic mercat de maridatges d’allò més exquisits.
Un vespre gastronòmic on podràs gaudir tastant productes de proximitat cuinats a la nostra masia i maridats amb una copa dels nostres vins ecològics.

Preu: Segons consumició de tastets.

Per més informació sobre el FESTIVAL D'ESTIU, descarregat el Programa FE 2019 Alella

Origen: www.festivalalella.cat