Un ventall d’activitats sensorials molt diverses
Participem en la tercera edició del Maridatge dels Sentits que organitza l’Ajuntament de Teià. En aquest festival, Teià mostra el seu paisatge, a redós del Parc de la Serralada Litoral, i el seu patrimoni històric i arquitectònic a través de totes les activitats que giren a l’entorn del perfum, la flor i la gastronomia.
Ens trobareu en el Sopar dels sentits a quatre mans que corre a càrrec de la xef Iolanda Bustos (La Calèndula) i el pizzer Fabián Martín de Puigcerdà, que serà maridat amb vins de quatre cellers de la DO Alella.
Gràcies a la col·laboració amb el Consorci d’Enoturisme DO Alella, el Maridatge dels Sentits acollirà un Enostast i un Mercat amb DO, amb la presència dels principals cellers de la DO Alella als tastets gastronòmics dels vespres del 4 i 5 de maig, al costat de restaurants i pastisseries de referència de Teià i dels municipis veïns.