Un concert de música clàssica on gastronomia i música van anar de la mà a ritme d’orquestra

El passat 31 de desembre vam viure a Can Roda una nit molt especial.
En aquest concert de música clàssica per rebre l’Any Nou va comptar amb una gran orquestra formada per excel·lents musics i dirigida pel director Josep Maria Sauret, destacat director artístic amb una llarga trajectòria i valuosa importància al món musical de Catalunya.

El concert va incloure obres del gran repertori clàssic i d’altres singulars de tots els temps. Totes les obres van ser especialment escollides per aquest concert per donar un caràcter festiu i emblemàtic i gaudir d’un autèntic concert d’Any Nou. Es van interpretar d’entre altres, Valsos i Polques d’Strauss, Danses hongareses de Brahms, Petita Musica Nocturna de Mozart, Musica catalana tradicional, i obres del repertori modern i del cinema com Astor Piazzolla o John Williams.

Al llarg del concert es van servir degustacions culinàries maridades amb els vins SO de Masia Can Roda. Alhora, es va presentar el escumós Brut Nature per brindar per l’entrada de l’any.

I no podiem demanar una millor ubicació, envoltats de vinyes i a només 20 minuts de Barcelona. A més, el caliu familiar i la màxima cura pels detalls en tot esdeveniment que organitzem, amb una clara aposta per la gastronomia d’autor i qualitat dels vins, fan que la visita hi tingui un caire exclusiu i alhora molt proper, i que l’experiència esdevingui singular, especial i única.

Et deixem un video perquè vegis com vam viure aquesta nit tan especial.

Segueix informat

Si vols rebre descomptes exclusius subscriu-te a la nosta newsletter