Aprén i tasta diferents escumosos segons el seu procés d’elaboració
Vine a Can Roda el pròxim 22 d’Octubre i aprèn tots els detalls de l’elaboració del vi escumós en una visita guiada amb el nostre enòleg.
Serà un taller pràctic on podreu tastar diferents vins escumosos segons el procés emprat per la seva elaboració.
Com sempre el tast estarà maridat amb diferents tapes fetes per nosaltres mateixos amb productes conreats a Can Roda mateix.
Sabies que per elaborar el vi escumós es parteix d’un vi base i que es transforma a través d’una segona fermentació que li confereix les característiques bombolles?
Vols saber que és el licor d’expedició i quin paper juga en el procés de elaboració del vi escumós?
Vols saber la diferencia entre un brut nature o un semi-dolç?
Reserva la teva plaça trucant al 93 579 44 48 o per correu electrònic a info@cellercanroda.cat .
DIA: 22 d’octubre de 2017
HORA: 11 matí
DURADA: 3 hores
PREU: 20€ per persona
Si aquesta vegada no pots venir, no et preocupis, en celebrarem més. Estigues atent al blog i a les xarxes socials. Si vols assabentar-te’n abans que ningú, subscriu-te a la nostra newsletter.