Vins DO Alella elaborats al nostre celler

Seria impossible fer una nota de cata parlant només de colors, olors i gustos. Per a nosaltres aquest vi destil·la incomptables notes i detalls d’amistat i companyia, de grans taules farcides de bona teca per alleugerir l’esforç dels que treballen, de xerrades i cridòria, d´anades i vingudes tirant del carretó, de competició per veure qui omple més caixes i qui troba els penjolls més grans i rossos. També de posada en comú de tot allò que anem aprenent amb el temps, d’inquietuds i preguntes dels més petits, que de mica en mica també s’involucren en aquest projecte; de rondes de porró per alleugerir la set dels que treballen (o fan veure que treballen!).

Ens recorda el bon gust de qui porta les vinyes i les manté com si fossin un jardí, l’esforç de la responsable del projecte, que amb les seves ànsies de coneixement i de treball fa fàcil el que en un principi semblava impossible, i els braços oberts que ens acullen i ens deixen participar i ens fan sentir a tots, més que amics, família!

Aquest és un vi que, en definitiva, honora a aquells que l’han fet possible, per la generositat de qui el promou i per l’amor a la terra d’aquell que, assegut damunt d’una pedra a la vinya vella, el va veure com un somni fet realitat.

Rosa Milà Plans