Enviaments gratuïts a Espanya peninsular i Illes Balears a partir de 60€

Productes SO de Masia Can Roda

La nostra botiga de vins DO Alella

 • Visita’ns i descobreix la història del nostre celler i dels nostres vins DO Alella. Passeja per les nostres vinyes, un oasi enmig de la naturalesa ben a prop de Barcelona. Podràs gaudir d'un tast de vins i maridar-los amb alguns formatges i embotits deliciosos i de proximitat. Tota una oportunitat per a descobrir un compàs de sabors que no oblidaràs fàcilment! L'activitat inclou:
  • Visita al celler
  • Visita guiada per les vinyes
  • Tast de quatre vins maridats amb productes locals
  Dies i hores: Dilluns: 12:00h - Dijous i Divendres: 12:00h - Dissabtes: 11:00h - Diumenges: 11:00h Durada: 2 hores Preus: Adult/s: 28€ - Menor/s (10-18 anys): 17€ - Menor/s (<10 anys): 0€ Escull el dia que vulguis venir:
 • A Can Roda et convidem a assaborir un esmorzar-dinar entre vinyes únic i a pocs minuts de la gran ciutat. Podràs gaudir d'un picnic gourmet al bosc que envolta la nostra masia, un marc incomparable per a una experiència gastronòmica de primera categoría. Aquest picnic entre vinyes inclou:
  • Presentació del celler
  • Passeig per les vinyes
  • Brunch/Esmorzar amb productes de proximitat maridats amb tres vins del celler
  Dia i Hora: Dissabtes i Diumenges: 11:00h *Si vols venir abans, posa't en contacte amb nosaltres. Durada: 2 hores i 30 minuts Preus: Adult/s: 40€ - Menor/s (10-18 anys): 23€ - Menor/s (<10 anys): 0€ Capacitat: Grups de màxim 8 persones. Per a grups més grans, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Escull el dia que vols venir:
 • Visita i descobreix la història del nostre celler i dels nostres vins i vermuts DO Alella. Passeja per les nostres vinyes, un oasi al mig de la natura a prop de Barcelona. A més d'aprendre sobre el món dels vermuts, podreu gaudir d'un tast d'aquests vins d'aperitiu i maridar-los amb delicioses tapes i amb productes de proximitat. Tota una oportunitat per descobrir sabors nous que no oblidaràs fàcilment. L'activitat inclou:
  • Visita del celler
  • Introducció al món dels vermuts
  • Tast de dos vermuts maridats amb tapes de productes locals
  • Tast d'un cocktail especial a base de vermut
  Dia: Mirar el calendari a continuació Hora: 11:00h Durada: 2 hores Preus: Adult/s: 34€ - Menor/s (10-18 anys): 20€ - Menor/s (<10 anys): 0€ Escull el dia que vulguis venir:
 • Vine a gaudir de l'unió de dos productes frescos de gran qualitat, com els vins DO Alella que elaborem a Can Roda i els deliciosos formatges de la terra. Amb aquesta experiència gourmet al nostre celler descobriràs com s’elaboren els nostres vins ecològics, la nostra història i gaudiràs d’un maridatge de vins i formatges catalans. Tota una gran oportunitat per a descobrir un compàs de sabors que no oblidaràs fàcilment! L'activitat inclou:
  • Visita al celler
  • Passeig per les vinyes
  • Tast comentat de quatre dels nostres vins amb quatre formatges d’excel·lent qualitat
  Dia: Mirar el calendari a continuació Hora: 11:00h Durada: 2 hores Preus: Adult/s: 34€ - Menor/s (10-18 anys): 17€ - Menor/s (<10 anys): 0€ Escull el dia que vulguis venir:
 • Si t'agrada la bona taula, els productes tradicionals i els vins de qualitat, et convidem a reservar un sopar al celler amb maridatge de vins, una de les experiències més interessants que oferim a Can Roda. L'activitat inclou:
  • Visita al celler
  • Passeig per les vinyes
  • Sopar maridatge: 4 plats, 2 postres i els nostres vins
  Dia: Mira el calendari a continuació Hora: 20:00h Durada: 3 hores Preus: Adult/s: 58€ - Menor/s (10-18 anys): 35€ Escull el dia que vols venir:
 • Vols descobrir el benestar a través de les plantes? Ens aquesta passejada aprendrem sobre els remeis naturals que es troben al voltant de la vinya. I és que la salut es troba a l’abast de la mà i des de temps immemorials la natura, sobretot de les plantes mediterrànies, han estat la font de benestar com a herbes remeieres o bé com a font d’aliment. Vols descobrir com ajudar a guarir un constipat? O com vitalitzar-te o millorar la teva digestió? Tot aquests i molts més usos, des dels més tradicionals fins als més moderns, els descobriràs en aquest passeig de les plantes medicinals que faràs amb el nostre guia expert. Ens aturarem a diversos entorns de la finca de Can Roda per descobrir-hi on trobar-les, com són, com identificar-les fàcilment i les seves aplicacions tant per la salut al plat o bé com a possibles remeis. La visita acabarà amb un tast de vins i una degustació de plats deliciosos i relacionats amb la temàtica del dia. Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode. L'activitat inclou:
  • Passeig guiat pels boscos de Can Roda amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió
  • Assessorament durant la setmana posterior: identificació d’imatges i resolució de dubtes
  Dia: 28 de maig i 18 de juny 2023 Hora: 09:30 - 13:30h Durada: 4 hores Preus: Adult/s: 42€ - Menor/s (5-12 anys): 21€ - Menor/s (<5 anys): 0€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • Ens aquesta passejada ens endinsarem a la gastronomia més saludable i silvestre al entorn de la vinya, perquè puguis gaudir de passejar i aprendre com fer noves receptes creatives i millorar la teva salut i creativitat a la cuina. Aquests dies les plantes silvestres comestibles estan en un moment ideal per incorporar-les als nostres plats, ja sigui en forma de fulles tendres, tiges, brots o flors, i nosaltres serem al camp per ensenyar-ho. Aquest cop en un entorn i amb una activitat molt especial: els nostres boscos centenaris i desconeguts de l’entorn del celler, a 20 minuts de Barcelona Vine a respondre les preguntes que envolten el món de les plantes comestibles tot passejant, de manera distesa i divertida a través de les explicacions i demostracions del guia expert Evarist March que finalitzarà amb un tast de vins i un magnífic aperitiu amb productes ecològics de Can Roda. Durant l’activitat us donarem els coneixements bàsics perquè pugueu sortir amb seguretat a buscar-ne, distingir-ne fàcilment les principals espècies, respectar l’entorn natural on viuen i les principals maneres d’utilitzar-les a la cuina, o com conservar-les. Tot acabant a la taula per degustar bons vins de la zona i els seus productes. Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode. L'activitat inclou:
  • Passeig guiat pels boscos de Can Roda amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió
  • Assessorament durant la setmana posterior: identificació d’imatges i resolució de dubtes
  Dia: 5 de març i 16 d'abril 2023 Hora: 09:30 - 13:30h Durada: 4 hores Preus: Adult/s: 42€ - Menor/s (5-12 anys): 21€ - Menor/s (<5 anys): 0€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • Ets un fan de les olors que desprenen els vins? No pots evitar posar el nas a la copa abans de fer el primer glop de vi? Parlar de vi és parlar d’aromes i aquesta sortida és adreçada als amants de les fragàncies que ens envolten, tant a la vinya com a la natura de Can Roda. Si encara no conèixes totes les aromes que s'amagen al nostre bosc, vine al proper passeig per l’entorn immediat de les vinyes i guadiràs aprenent de la infinitat de plantes que ens deleiteixen amb olors de tota mena: mentolades, cítriques, resinoses, olioses i moltes més. El nostre guia expert t'explicarà tots els detalls! La visita no pot acabar sense el nostre tast de vins i amb una degustació de plats relacionats amb aquesta temàtica del dia. Hi trobaràs ingredients del nostre bosc! Som una terra on el territori ens parla de la cultura a través del nas i la seva relació amb el món de la cuina i el vi. Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode. L'activitat inclou:
  • Passeig guiat pels boscos de Can Roda amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió i amb ingredients de Can Roda
  • Assessorament durant la setmana posterior: identificació d’imatges i resolució de dubtes
  Dia: 23 de juliol, 13 d'agost i 17 de setembre Hora: 09:30 - 13:30h Durada: 4 hores Preus: Adult/s: 42€ - Menor/s (5-12 anys): 21€ - Menor/s (<5 anys): 0€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • Aquests dies els bolets estan en un moment ideal per incorporar-los als nostres plats, i nosaltres serem al bosc per ensenyar-ho. Aquest cop en un entorn i amb una activitat molt especial: els nostres boscos centenaris i desconeguts de l’entorn del celler, a 20 minuts de Barcelona Vine a respondre les preguntes que envolten el món dels bolets tot passejant, de manera distesa i divertida a través de les explicacions i demostracions del guia expert Evarist March que finalitzarà amb un tast de vins i un magnífic aperitiu amb productes ecològics de Can Roda. Durant l’activitat us donarem els coneixements bàsics perquè pugueu sortir amb seguretat a buscar-ne, distingir-ne fàcilment les principals espècies, respectar l’entorn natural on viuen i les principals maneres d’utilitzar-les a la cuina, o com conservar-les. Tot acabant a la taula per degustar bons vins de la zona i els seus productes. Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode. L'activitat inclou:
  • Passeig guiat pels boscos de Can Roda amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió
  • Carpeta del curs amb el dossier que inclou el llistat amb els noms populars, científics, hàbitat de les plantes i els principals usos de les espècies, bibliografia, recomanacions,…
  • Assessorament durant la setmana posterior al curs via email: identificació d’imatges i resolució de dubtes
  Dia: Mirar el calendari Hora: 9:30 - 14:30h Durada: 4 hores Preus: Adult/s: 40€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • De nit els aromes esdevenen els protagonistes de les plantes i el territori. En aquesta passejada entre vinyes i natura ens endinsarem al món de les olors i el món dels vins sota la llum de la lluna plena amb el nostre guia naturalista i expert en botànica Evarist March, asessor de restaurants de renom com el Celler de Can Roca. Si busques una experiència única, et convidem a reservar aquest passeig entre vinyes tan especial que acabarà amb un tast de 3 vins sota les estrelles. Caminarem per senders i camins, així com, en entorns de camp (bosc, matollars, etc.) amb pendents diverses. Es recomana venir amb calçat i roba còmode. L'activitat inclou:
  • Passeig guiat per la zona natural a l’exterior de les vinyes amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb aperitiu fet a mida per l’ocasió
  Dia: 8 d'abril, 3 de juny, 29 de juliol, 5 d'agost i 2 de setembre Hora: 20:00h Durada: 2 hores 30 minuts Preus: Adult/s: 42€ - Menor/s (5-12 anys): 21€ - Menor/s (<5 anys): 0€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • T'agrada conèixer l'origen de tot allò que prens? Vols saber perquè els nostres vins tenen aquest sabor tan singular que no pots trobar enlloc més? Vine de passeig amb el nostre guia de Naturalwalks a aprendre sobre el paisatge i la relació del terreny i els vins tant singulars de la DO Alella. Passarem un matí de passeig entre vinyes on tranquil·lament poder gaudir aprenent dels orígens més antics del entorn on descobrirem perquè els nostres turons de la DO són arrodonits i baixos, d’on surten els colors de les terres o perquè llueixen tant els nostres terrers o com es relacionen amb la natura, l’agricultura i el món del vi. Al final de la visita, acabarem amb un tast de vins comentat i una degustació original de plats de proximitat relacionada amb la temàtica de geologia. Una activitat per posar especial atenció a les arrels dels vins de Can Roda! Te l'ha perdràs? L'activitat inclou:
  • Passeig guiat i comentat per les vinyes amb el nostre guia expert
  • Tast dirigit de 3 vins amb tapes fets a mida per l’ocasió amb ús d'ingredients silvestres de Can Roda
  • Assessorament durant la setmana posterior: identificació d'imatges i dubtes
  Dificultat: Baixa-mitjana. Caminarem per senders i camins de sorra i amb pedres amb poc pendent al llarg d’un màxim de 2,5 km. Cal que les persones estiguin acostumades al trànsit fora dels camins. Dia: Consultar calendari a continuació Hora: 09:30 - 13:30h Durada: 4 hores Preus: Adult/s: 42€ – Menor/s (5-12 anys): 21€ – Menor/s (<5 anys): 0€ Entrades limitades! Col·laboració amb Naturalwalks.
 • A vegades no calen grans regals sino estones amb bona companyia. Amb aquest lot de vins podreu gaudir d'uns moments únics i compartir grans històries!
  • Vi escumós Brut Nature So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi escumós Brut Nature Reserva Gran Minguet- 2 ampolles de 75 cl.

  Pes - 3,95 kg Dimensions - 49 x 30 x 8 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Per aquells que no es poden resistir a un bon formatge maridat amb una mermelada artesana plena de sabor, i saben que una copa d'escumós és l'acompanyant ideal. Dona'l-s'hi el que volen!
  • Vi escumós Brut Nature So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Formatge d’ovella semi-curat La Cleda - 1 peça de 400 gr.
  • Mermelada de tomàquet natural de Melmelaria - 1 pot de 210 ml.

  Pes - 5,3 kg Dimensions - 38 x 30 x 10 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • En aquest lot trobaràs tot allò que agrada als més llaminers. Regala aquest lot de dolços per maridar i et troabaràs un somriure d'orella a orella quan el donis!
  • Panettone de xocolata i taronja Filippi - 1 capsa de 1kg.
  • Avellanes amb xocolata negra de Can Burguès- 2 pots de 100gr.
  • Vi dolç de taronja Castellruf - 1 ampolla de 50 cl.

  Pes - 2,65 kg Dimensions - 31 x 36 x 25 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Gaudeix d'un dia de categoria prenent cerveses de qualitat!
  • Cervesa Pale Ale “Em roda el cap”- 6 ampolles de 33 cl.
  • Bossa tèrmica "Cold drinks"

  Pes - 3,6 kg Dimensions - 28 x 19 x 20 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Amb aquest lot podràs celebrar l'amistat qualsevol dia de la setmana. Reuneix els amics i gaudeix d'un dia plegats tot prenent cervesa artesana premium!
  • Cervesa Pale Ale "Em roda el cap"- 6 ampolles de 33 cl.
  • Caixa transparent

  Pes - 6,35 kg Dimensions - 42 x 22 x 22 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • A vegades un lot així és el que necessites per reunir als amics i familia. Amb aquest lot deixaràs a tots sense paraules, i amb la boca plena!
  • Vi blanc Pansa Blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa Blanca muscat So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc criança Santa Maria - 1 ampolla de 75 cl.
  • Panxeta de porc de Casa Prat - 1 bossa de 80 gr.
  • Pernil Gran Reserva de Fisan tallat a mà - 1 bossa de 80 gr.
  • Crackers de pa/"Regañas" artesanes - 1 caixa
  • Pebrots cherry farcits amb formatge Gorgonzola - 1 pot de 370 gr.
  • Fuet elaborat de forma natural de Casa Prat

  Pes - 10.3 kg Dimensions - 39 x 65 x 33 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • En aquest lot trobaràs els vins blancs estrella del nostre celler, els pols oposats, perfectes per tots els gustos. Els amants dels secs gaudirán amb el Pansa Blanca jove i els amants dels afruitats trobarán en el Pansa Blanca criança el seu vi preferit!
  • Vi blanc Pansa blanca So de Masia Can Roda - 2 ampolles de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Sauló So de Masia Can Roda - 2 ampolles de 75 cl.
  • Caixa de fusta

  Pes - 6,55 kg Dimensions - 29 x 33 x 25 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Regala aquest lot de vins tan autèntic per acompanyar els àpats d'aquestes festes. Ideal per maridar amb els plats tradicionals catalans que no falten mai a taula!
  • Vi negre criança So de Masia Can Roda - 2 ampolles de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Sauló So de Masia Can Roda - 2 ampolles de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Santa Maria- 2 ampolles de 75 cl.

  Pes - 6,5 kg Dimensions - 33 x 27 x 27 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • A vegades els petits gestos son els que més diuen de nosaltres. Regala aquest lot dolç i posa un somriure als més llaminers.
  • Vi dolç de baixa graduació Iaia Rosa - 1 ampolla de 50 cl.
  • Vi escumós jove So Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi dolç natural Penjat d'un fil - 1 ampolla de 50 cl.
  • 1 panettone Filippi clàssic - 1 kg.
  • Capsa metàl·lica rodona

  Pes - 1,25 kg Dimensions - 14 x 16 x 10 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Regala aquest lot a aquells que els hi encantin els sabors diferents i combinacions atrevides: picants, dolços... Si et deixa, podeu compartir-lo!
  • Vi blanc Pansa Blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc muscat Pansa Blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi negre criança So Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi escumós Brut Nature Reserva Gran Minguet - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi escumós Brut Nature So Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi dolç Penjat d'un fil - 1 ampolla de 50 cl.
  • Capsa metàl·lica rodona

  Pes - 5 kg Dimensions - 28 x 45 x 19 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Aquells amants del vi negre es deleitaràn amb aquest lot, vins amb caràcter i sabors intensos combinats amb pernil de qualitat. Un regal perfecte pels paladars més exigents!
  • Vi negre criança So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi negre merlot So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi negre Syrah garnatxa So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Cap de llom de Casa Prat - - 1 bossa de 80 gr.
  • Capsa de fusta per a vins- 1 capsa

  Pes - 5,35 kg Dimensions - 33 x 28 x 25 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Lot Sabors

  91,00
  Experimenta els sabors autèntics de la nostra gastronomia amb aquest lot de vins blancs i rosats. Una autèntica declaració d'intensions per aquells que els agrada trencar les normes!
  • Vi negre Quatre Termes - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc criança Santa Maria - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pas de les Bruixes - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa Blanca de Serralada de Marina - 1 ampolla de 75 cl.
  • Pernil Gran Reserva de Fisan tallat a mà - 1 bossa de 80 gr.
  • Panxeta de porc de Casa Prat - 1 bossa de 80 gr.
  • Cap de llom de Casa Prat - 1 bossa de 80 gr.
  • Capsa metàl·lica rodona

  Pes - 11,65 kg Dimensions - 69 x 50 x 35 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • En aquest lot trobaràs la millor excusa per parar el temps amb aquells que fa temps que no veus. Comparteix moments dolços amb els que estimes!
  • Vi dolç de taronja Castellruf - 1 ampolla de 50 cl.
  • Vi de postre Iaia Rosa - 1 ampolla de 50 cl.
  • Panettone clàssic Filippi - 1 pack de 500 gr.
  • 1 caixa de bambú petita

  Pes - 3,3 kg Dimensions - 36 x 25 x 25 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Despeses enviament incloses PACK DE 6 CERVESES Gaudeix del bon temps amb la nostra primera cervesa artesana. Cervesa refrescant, cítrica i afruitada amb tocs de malta caramel·litzada i un toc agradable d’amargor. Una cervesa de qualitat, ideal per a prendre amb bona companyia o tot sol. Un plaer que et farà rodar el cap!
  • Varietat: American Pale Ale
  • Format: 6 ampolles de 33 cl.
  • ABV: 5,6%
  • Ingredients: Aigua, malts d’ordi, blat, llúpols i llevat.
 • Gaudeix dels caps de setmana al sol amb aquest lot premium. Obre el nostre vermut Clarea juntament amb les escopinyes, cloïsses, olives i patates i dóna la benvinguda al bon temps. Comparteix-lo amb els teus des de la terrassa de casa, piscina o jardí. Gaudireu d'uns migdies de categoria!
  • Vi aperitiu Clarea- 1 ampolla de 50 cl.
  • Escopinyes gourmet Baymar- 2 llaunes de 115 gr.
  • Olives farcides d'anxova Baymar- 1 llauna de 350 gr.
  • Patates fregides clàssiques llises Rioba- 1 bossa de 36 gr.

  Pes - 3,95 kg Dimensions - 49 x 30 x 8 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Si vols provar els vins més clàssics del nostre celler, els que ens han donat a conèixer, no pots deixar de tastar aquest tres vins: blanc, negre i escumós.
  • Vi blanc Pansa blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi negre Syrah Garnatxa So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi escumós Brut Nature So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.

  Pes - 5 kg Dimensions - 34 x 28 x 10 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Si t’agraden els escumosos afruitats i frescos, aquest és el lot que no pots deixar escapar. Ideal per a regalar a aquells que els hi agrada celebrar.
  • Vi escumós Brut Nature So de Masia Can Roda - 3 ampolles de 75 cl.

  Pes - 6 kg Dimensions - 38 x 30 x 10 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • En aquest lot descobriràs tota la història del nostre celler en aquests tres vins. Trobaràs el producte de vinyes molt diferents, produccions diferents però una mateixa varietat, la Pansa Blanca.
  • Vi blanc Pansa blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Muscat So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Sauló So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.

  Pes - 5 kg Dimensions - 34 x 28 x 10 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Lot Joves

  32,32
  Si vols començar a conèixer i estimar els vins, aquestes dues ampolles et donaran una idea de la frescor i joventut que podem trobar en un vi. Un regal perfecte per aquells que es volen iniciar en el món del vi.
  • Vi blanc Pansa blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi negre Syrah Garnatxa So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Torrons del Forn Prat de Mollet del Vallès - 2 peces de 150 gr.

  Pes - 2,4 kg Dimensions - 43 x 14 x 7 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • Amb aquest lot podràs descobrir quin és realment el terroir de la D. O. Alella, un terroir propi i únic que proporciona als vins unes característiques singulars.
  • Vi blanc Pansa blanca So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.
  • Vi blanc Pansa blanca Muscat So de Masia Can Roda - 1 ampolla de 75 cl.

  Pes - 3,2 kg Dimensions - 10 x 21 x 37 cm

  Pots personalitzar el teu cistell amb un missatge
 • T’enviem a casa un lot de vins i t’oferim l’oportunitat de fer una iniciació al tast de vins en format digital. Gaudeix d'una cata de vins online absolutament personalitzada on podràs aprendre a tastar vins i saber amb quins formatges maridar-los. Aquest tast de vins i formatges online inclou:
  • TAST DE 2 HORES amb l'enòleg del nostre celler
  • 3 VINS I 3 FORMATGES que rebràs a casa uns dies abans de començar el tast

  *Amb una compra podreu disfrutar de la cata entre 1 i 5 persones (al rebre 3 ampolles), sempre que estigueu a la mateixa casa.

  Durada: 2 hores
  Data: consulta'ns per saber els horaris disponibles.

Compra ara els nostres vins DO Alella online

A Can Roda volem millorar la vida dels nostres clients perquè tinguin totes les facilitats per comprar vins DO Alella online. Per això, disposem d’una botiga en línia perquè es puguin comprar vins per internet de totes les especialitats, elaborats al nostre celler per a delit dels amants del vi DO Alella.

Ara podràs gaudir dels millors vins catalans online, els vins mediterranis més interessants, amb més personalitat i per als paladars més exigents.

Descobreix Clarea, el nostre vi d’aperitiu

Si el que busques és un vi DO Alella a domicili per a l’aperitiu, el nostre vermut Clarea és el perfecte. Amb un seductor color ambre que reflecteix tons ocres, té una persistent llàgrima densa i pausada.
Pot aportar molt joc en una entrada a la bona taula, amb seitons, olives, xips variades i una tarda tranquil·la amb uns daus de brownie, galetes de cereals o pa de pessic de mel. Recorda que comprar vins DO Alella online és molt fàcil a la nostra botiga.

Prova els nostres vins blancs

Si vols un vi blanc únic i prefereixes comprar vins blancs catalans per internet, estàs en el lloc correcte. Ara pots adquirir els nostres vins Pansa blanca, Pansa blanca muscat, i el Pansa blanca de criança Sauló.

Pansa Blanca Muscat

Vi de color groc pàl·lid amb reflexos verds, d’aspecte lleuger i llàgrima present.
És un vi lleuger i agradable, adequat per a bones ocasions, així com per donar la benvinguda a una recepció, i acompanyar plats lleugers com amanides verdes o peix a el vapor.

Pansa Blanca

Vi de color groc pàl·lid i brillant, reflexos verds i llàgrima lleugera.
Un vi de llargues xerrades amb el qual podrem acompanyar taules plenes de petits detalls per menjar amb els dits, canapès, patates, croquetes, fins i tot un arròs de peix o plats de cloïsses.
Aprofita per comprar vins DO Alella online a la varietat de Pansa Blanca ara que comprar vins online de la màxima qualitat és tan fàcil i ràpid.

Pansa blanca criança Sauló

Vi de color groc llimona nou i reflexos daurats, aspecte dens amb presència de llàgrima persistent.
Ideal per maridar amb formatges curats, carns blanques, peix al forn, fruits secs …
Si ets un sibarita i vols comprar vins DO Alella de qualitat superior, aquest vi és per a tu.

Disfruta amb els nostres escumosos

Tens una celebració? Aposta per l’excel·lència i delicadesa dels escumosos DO Alella.
Si vols comprar vins de Catalunya online, fes-ho a la nostra botiga de vins on trobaràs els millors de la zona amb un toc únic i especial.

Vi escumós Gran Minguet Brut Nature Reserva

Vi color groc “rosa happiness” i reflex or nou, de bombolla fina persistent amb formació final de corona.
Les bombolles són de bona companyia i amb la complexitat del Gran Minguet pots acompañar una diversitat de plats de llarg bull, cassola de conill, marmitako, pollastre rostit, calls, plats de pacient elaboració.
En una gran festa no pot faltar un magnífic escumós. Ara pots comprar vins DO Alella online amb la millor qualitat a la nostra botiga de vi DO Alella a domicili.

Vi escumós Brut Nature

De color or i reflexos llimona, bombolla fina i constant amb formació de corona. Aquest vi ofereix un joc d’aromes nets al nas, records de fruites blanques i flors de fruiters, sobre un subtil vegetal amarg acompanyant delicades notes de fruits secs.
Ideal per maridatges de bon nivell com els peixos Gall de Sant Pere amb all tendres, o cloïsses a el vi blanc.

Vi escumós Elles

Vi escumós rosat on es fusionen les notes de fruits vermells i de bosc amb un carbònic viu i persistent de la segona fermentació en ampolla.
Creat per homenatjar les dones de la nostra família que sempre van prendre els nous projectes amb gran força i energia. Cupatge de syrah, merlot i garnatxa negre.

Prova els nostres negres

Si el que necessites és comprar vins per internet per maridar amb carns i verdures, sens dubte un vi DO Alella a domicili negre és el que necessites.
A Can Roda pots comprar vins de Catalunya a online negres de la millor qualitat i amb una excel·lent personalitat.

Vi negre Syrah Garnatxa

Vi net i lleuger amb presència de carboni, vi negre de color magrana intens i ribet violaci, de sensació lleugera en copa i presència de llàgrima estatge.
És un vi negre fresc, agradable per acompanyar viandes i verdures a la brasa.

Vi negre jove Merlot

Vi negre de color magrana de bona intensitat aromàtica, fresc i punyent i amb aromes que de fruita vermella com les cireres i maduixes.
Ideal per acompanyar plats de carn feta a la brasa, costelles, mitjanes, botifarra, i verdures a la graella.

Vi negre Merlot Cabernet Criança

Vi de color cirera picota de capa mitja-alta, net i de rivet teula. Bona expressió en nas on destaquen les aromes de la criança, records torrefactes, regalèssia i subtil nas de tabac, a l’evolució en copa, trobem que el vi s’obre a una paleta d’aromes de fruites denses i compactes, mores, grosella, aranyó , saüc.
Marida perfectament amb plats de carn de tall prim, com la llauna de vedella amb bolets, roast beef amb verdures a la brasa, o fins i tot, cargols a la llauna amb allioli.

Vi negre La part dels Àngels

Vi monovarietal de Cabernet Sauvignon. Vi negre elegant i amb personalitat, potència en fruita, estructura i caràcter terciari marcat.
Era com els nostres avantpassats nomenaven a les minves que es produeixen en els vins de criança de bóta. Una justificació gairebé divina a l’elaboració pròpia dels vins.

Descobreix el nostre vi rosat

Si busques un rosat delicat i especial, no t’ho pensis, comprar vins DO Alella online és facilíssim a la nostra botiga. Podràs tenir el teu vi DO Alella a domicili en pocs dies.

Vi rosat Syrah

Vi rosat, color rosa Chrysler imperial, d’intensitat alta brillant i amb reflexos grana, amb presència de llàgrima fina.
És una bona copa de benvinguda, ideal per acompanyar tapes, canapès especiats, així com plats d’embotits especialment salpebrats.

En definitiva, en la nostra botiga podrà comprar vins DO Alella online de la millor qualitat. També podràs trobar estoigs de vins per regalar als teus amics, familiars o companys de treball. Esperem que els provis i milloris tots els teus plats amb la varietat que més s’adapti a ells. Salut!

Go to Top