100% ecològics

Els nostres vins

Descobreix els nostres deliciosos vins ecològics DO Alella

Els nostres vins són el fruit de l’esforç, la passió i l’amor per les vinyes. Per això, i per les nostres immenses ganes d’elaborar varietats de vins DO Alella d’excel·lent qualitat, estem orgullosos de les nostres creacions vinícoles.

Per això ens dediquem en cos i ànima a la cura de les vinyes i supervisem tots els processos d’elaboració de les nostres varietats de vins DO Alella. D’aquesta manera ens assegurem que el resultat final sigui d’una excel·lent qualitat.

A Can Roda busquem aconseguir un producte delicat, especial, amb caràcter i inconfusible. Per aquest motiu volem assegurar-nos que tot el procés de producció està supervisat per nosaltres, perquè no es perdi l’essència d’uns vins elaborats amb molta cura i amor per l’ofici.

Vi blanc Pansa blanca - So de Masia Can Roda

Pansa Blanca

SO Masia Can Roda Pansa Blanca Muscat

Pansa Blanca Muscat

SO Masia Can Roda Saulo

Sauló

SO Masia Can Roda Rosat

Syrah Rosat

SO Masia Can Roda Merlot jove

Merlot

SO Masia Can Roda Syrah Garnatxa

Syrah Garnatxa

Cupatge Criança

SO Masia Can Roda brut nature

Brut Nature

Vi escumos Elles - So de Masia Can Roda

Elles

SO Masia Can Roda Gran_Minguet

Gran Minguet

SO Masia can roda vermut clarea

Clarea

SO Masia can roda vi dolç penjat dun fil

Penjat d’un fil

Vins Blancs

Fets amb la varietat pansa blanca és la senya d’identitat de la DO Alella: vibrants, frescos, resistents i amb caràcter. Essència del nostre territori, territori pansa blanca! Treballem amb les varietats de raïm: Pansa Blanca, Moscatell, Garnatxa Blanca i Chardonnay; per produir tres vins blancs: Pansa Blanca, el Pansa Blanca Muscat i el Criança Sauló.

Vins Negres

Vins afruitats i suaus que evoquen la brisa marina i el nostre sòl tan característic, el Sauló. Treballem amb les varietats: Garnatxa Negra, Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot per produir els exquisits Syrah Garnatxa, el Merlot jove, el Merlot Cabernet Criança i la Part dels Àngels.

Vins Rosats

Expressen tota la frescor del raïm negre i la seva part més golosa i aromàtica. Ideal al estiu per maridar amb pasta i arrossos. Tot això plasmat en el rosat Syrah, un excel·lent vi color rosa Chrysler imperial, d’intensitat alta brillant i amb reflexos grana i presència de llàgrima fina.

Vins Escumosos

Es podríen anomenar ‘dos vegades vi’, ja que fermenten per segona vegada en ampolla. A través d’aquest procés assolim grans sensacions, alegria i espurnejant frescor. A nivell d’escumosos, disposem dels vins Gran Minguet Brut Nature Reserva, el Brut Nature i Elles.

Vermuts

Des de l’antiga Grècia fins els nostres dies, aquests vins d’aperitiu macerats amb especies mai ens han deixat d’interessar. El nostre vermut Clarea, elaborat a força de vins de Pansa Blanca de vinyes velles, aromatitzat per maceració amb herbes dolces i envellit en bóta de castanyer de 300 litres durant 3-6 mesos.

Vins Dolços

Vins dolços produïts de forma natural secant el raïm a ‘sol i serena’ per a que perdin l’aigua. Aquests vins tan desconeguts i oblidats per la majoria esperen a ser descoberts i sorprendre’t amb la seva dolçor natural. El nostre Penjat d’un fil és un vi dolç natural fet a partir de la varietat Pansa Blanca.

A Can Roda elaborem diferents varietats de vins DO Alella per a totes les ocasions i per tal d’oferir un ventall ampli de vins d’excel·lent qualitat per a tots els gustos i paladars. Si vols assaborir alguns dels nostres vins ara pots comprar vins DO Alella online o comprar lots de vins a la nostra botiga online. T’animem a provar les nostres varietats de vins DO Alella, ja sigui en una de les nostres experiències enològiques de casa. Una manera única de gaudir d’un excel·lent vi mediterrani. A què esperes?

Elaborem vins completament ecològics

La nostra filosofia per elaborar les nostres varietats de vins DO Alella és no utilitzar químics agressius i deixar que el magnífic clima, la terra i el sol forgin una excel·lent raïm que, dins de les seves variants, sigui la marca d’uns vins amb essència natural, veritable i personal.

Per això ens dediquem en cos i ànima a la cura de les vinyes i supervisem tots els processos d’elaboració de les nostres varietats de vins DO Alella. D’aquesta manera ens assegurem que el resultat final sigui d’una excel·lent qualitat.

A Can Roda busquem aconseguir un producte delicat, especial, amb caràcter i inconfusible. Per aquest motiu volem assegurar-nos que tot el procés de producció està supervisat per nosaltres, perquè no es perdi l’essència d’uns vins elaborats amb molta cura i amor per l’ofici.

Per què escollir un vi DO Alella de Can Roda?

Les varietats de vins DO Alella comprenen vins blancs, rosats, negres i dolços, fins i tot vins escumosos sota la DO Alella. Això imprimeix una gran varietat de sabors, textures i personalitat a tots els vins.

El que distingeix les varietats de vins DO Alella és la mineralitat, especialment en els vins blancs, sense importar el mètode d’elaboració. En general, la mineralitat apareix tant en els vins blancs com en els negres del vessant marítima situada a la comarca de Maresme, i és una mica menys accentuada en el vessant més interior, situada a la comarca del Vallès Oriental.

En el cas dels vins que elaborem a Can Roda, aquesta característica es barreja amb l’acidesa que aporten els vins cultivats en zones més interiors, el que dóna com a resultat un vi personal, especial, mediterrani i d’una qualitat excepcional.

Els vins blancs d’aquesta zona de Maresme són elaborats majoritàriament amb la varietat de vi DO Alella Pansa Blanca. Els vins criats en barrica de Pansa blanca (Xarel·lo) proporcionen uns característics aromes a poma cuita al forn.

El vi en boca té un final característic i identificatiu d’aquest vi de la DO Alella, l’amarg-cítric molt elegant de l’ametlló verd.

D’altra banda, les varietats de vins DO Alella de vi negre estan elaborats principalment amb Garnatxa Negra. Aquests vins criats en bóta de Garnatxa Negra aporten aromes a cireres, cacau i regalèssia, amb notes minerals molt fresques i un final amarg molt elegant. L’elaboració de vins joves en inoxidable dóna aromes a fruits vermells.