vi negre

SYRAH GARNATXA

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi net i lleuger amb presència de carboni, vi negre de color magrana intens i rivet violaci, de sensació lleugera en copa i presència de llàgrima morada.

En nas és agradable, de bona intensitat aromàtica amb records d'aromes frescs, a fruita com els gerds, la cirera i mirtils, amb delicats tocs de flors, conjuntament amb un vegetal de tija d'arbre, i un final mineral molt tímid.

En boca és d'entrada fresca, pas marcat per la presència d'un taní secant, ben harmonitzat amb els records de fruita macerada i final persistent, de rerenas salí i afruitat.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Syrah, Garnatxa
GRAU D’ALCOHOL: 12,5%
TEMPERATURA SERVEI: 8–12 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 kg de capacitat. Raïm derrapat, aixafat i encubat en dipòsit d'acer inoxidable. Maceració-fermentació a 24ºC durant 14 dies mitjançant remuntatges diaris del barret per a extreure matèries colorant i polifenòliques. Posterior sangrat i premsat de les pastes. Clarificació i filtració prèvies a l'embotellat.

MARIDATGE

Un vi negre fresc, agradable per acompanyar viandes i verdures a la brasa.

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi winecib cr08 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.