vi dolç natural pansa blanca

PENJAT D’UN FIL

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi de color daurat nou amb reflexa de mel, brillant i presència de llàgrima densa. Sa aroma varietal de complexa harmonia aromàtica que recorda a fruites en almívar com el meló, el préssec, l'albercoc, que evoquen una sensació dolça, sobre uns tocs vegetals frescs d'herba tallada.
L'entrada en boca és tranquil·la, de pas elegant, embolcalla tot el paladar amb una dolçor molt agradable, de final complexa a herbes aromàtiques, obaga i subtils tocs de fum.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Pansa Blanca
GRAU D’ALCOHOL: 11,0 %
TEMPERATURA SERVEI: 6-8 ºC

ELABORACIÓ

Verema de raïms seleccionats de vinyes velles i amb la màxima qualitat sanitària. Els raïms són penjats a “sol i serena” durant aproximadament 3 mesos de manera que s’aconsegueix una concentració de sucres per pansiment i per atac de Podridura Noble sobre la pell, aconseguint-se un most d’aproximadament 21º d’alcohol. Fermentació alcohòlica parcial del most per aturada de la fermentació mitjançant fred restant una part del sucres per fermentar.

MARIDATGE

Vi per acompanyar llargues estones, on una infinitat de tastets se'ns faran agradables com el Muntanyenc d'Arenys de Munt, les coquetes d'Arenys de Mar, la coca de Llavaneres, les galetes laietanes de Mataró, Masnovina del Masnou, Vitralls de Canet, etc.

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.