vi alella

PANSA BLANCA MUSCAT

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi de color groc pàl·lid amb reflexos verds, d'aspecte lleuger i llàgrima present.

Bona expressió aromàtica, neta, agradable amb records a fruites carnoses com el préssec, préssec paraguaià, flors com el gessamí i la magnòlia, sobre uns tocs vegetals d'herba seca.

L'entrada en boca és lleugera i fresca, amb un subtil toc dolç i final persistent d'agradable equilibri d'amargor , acidesa i dolçor, amb una retronas de fruita blanca amb tocs de plantes aromàtiques.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Pansa Blanca, Muscat
GRAU D’ALCOHOL: 12,5 %
TEMPERATURA SERVEI: 4-7 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 kg de capacitat, premsat suau amb premsa pneumàtica i aprofitament exclusivament del most flor i les fraccions de premsat suau fins a 0,4 atm de pressió. Desfangat estàtic durant 36 hores a 12ºC i posterior fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14ºC durant 18 a 20 dies amb separació per varietats. En el cas del moscatell, maceració pre-fermentativa en fred durant 48 hores a 10ºC. Posteriorment els vins són trasbalsats, clarificats i filtrats abans de l'embotellat.

MARIDATGE

És un vi lleuger i agradable, adient per bones ocasions, així com per donar la benvinguda a una recepció, i acompanyar plats lleugers com amanides verdes o peix al vapor.

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi  winecib cr01 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.