vi BLANC ESCUMÓS

GRAN MINGUET BRUT NATURE RESERVA

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi color groc "rosa happiness" i reflex or nou, de bombolla fina persistent amb formació final de corona.

En nas destaquen diversitat d'aromes de bona intensitat, trobarem una cadena d'aromes ben harmonitzades, préssec de vinya, ametlles torrades, sobre un llépol flaira de brioix i pa de pessic de poma.

L'entrada en boca és present, cremosa, de bombolla integrada bellugadissa i de sensació voluminosa, d'equilibrada acidesa i final llarg ple de matisos dignes d'un vi de criança amb lies, on trobem els records cremosos de brioix, els torrats dels fruits secs i la personalitat d'un tímid toc salí.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Pansa Blanca
GRAU D’ALCOHOL: 12 %
TEMPERATURA SERVEI: 8-10 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 kg de capacitat, premsat suau amb premsa pneumàtica i aprofitament exclusivament del most flor i les fraccions de premsat suau fins a 0,4 atm de pressió. Desfangat estàtic durant 24 hores a 12ºC i posterior fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14ºC durant 20 dies. Segona fermentació lenta en ampolla seguint el mètode tradicional durant 45 dies a una temperatura de 13ºC, i posterior criança en rima amb les seves lies durant un període mínim de 30 mesos. Posterior aclarit i desgorjat manual sense addició de licor d’expedició.

MARIDATGE

Les bombolles són de bona companyia i amb la complexitat del Gran Minguet una diversitat de plats de llarg xup-xup, cassola de conill, marmitako, pollastre rostit, cap i pota, plats de pacient elaboració

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi winecib cr08 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.