Vi blanc

SAULÓ CRIANÇA

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi de color groc llimona nova i reflexos daurats, aspecte dens amb presència de llàgrima persistent.

En nas, és de bona complexitat aromàtica, on destaquen els aromes de la criança adornant el segell de la pansa blanca, un conglomerat ordenat de fonoll, pera, préssec, vainilla, crema cremada, làctics i fruita com el meló madur o la poma al forn.

L'entrada en boca és pausada, de sensació golosa i cremosa, ben equilibrat amb una acidesa subtil que dóna equilibri fins al final persistent de sensació amarga molt agradable o ens tornes els aromes de fruita, balsàmics i criança.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Pansa Blanca
GRAU D’ALCOHOL: 13,00 %
TEMPERATURA SERVEI: 10-14 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 Kg de capacitat, premsat suau amb premsa pneumàtica i aprofitament exclusivament del most flor i les fraccions de premsat suau fins a 0,4 atm de pressió. Desfangat estàtic durant 36 hores a 12ºC i posterior fermentació alcohòlica en bota de roure americà i hongarès durant 20 dies. Finalitzada la fermentació alcohòlica, les lies gruixudes són eliminades mitjançant trasbals i prossegueix la criança durant 6 mesos en bota de roure amb battonage de lies fines 3 cops per setmana realitzant alhora la fermentació malolàctica. Finalitzat el període de criança, el vi es cupetjat en una bota de 600 litres on s'acaba d'afinar durant 3 mesos abans del seu embotellat. Posteriorment els vins són trasbalsats, clarificats i filtrats abans de l'embotellat.

MARIDATGE

Formatges curats, carns blanques, peix al forn, fruits secs...

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi winecib cr01 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.