Color Cirera picota de capa mitjana-alta, net i de rivet teula.
Bona expressió en nas on destaquen les aromes de la criança, records torrefactes, regalèssia i subtil nas de tabac, en l'evolució en copa, trobem que el vi s'obre a una paleta d'aromes de fruites denses i compactes, móres, grosella, aranyó, saüc.
En boca és d'entrada recta, equilibrada d'un taní present i final persistent on el retronas ens deixa entre veure uns aromes de fruita dolça seca, sobre un tímid amarg vegetal que el fa llar i agradable.
SOBRE EL VI
VARIETATS DE RAÏM: Merlot, Cabernet sauvignon
GRAU D’ALCOHOL: 13 %
TEMPERATURA SERVEI: 14 – 16 ºC
ELABORACIÓ
Verema manual de caixes de 15Kg. Raïm derrapat i posterior maceració de la pasta durant 4 hores a 12ºC. El most sangrat fermenta a una temperatura de 14ºC durant 12 dies.
MARIDATGE
Plats de carn de tall prim, com la llata de vedella amb bolets, roastbeef amb verdures a la brasa, o fins i tot, caragols a la llauna amb allioli.
MÉS INFO A:
Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.
Introdueix aquest codi a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.