PANSA BLANCA

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi de color groc pàl·lid i brillant, reflexos verds i llàgrima lleugera.

Bona intensitat en nas, net i fresc, s'hi identifiquen aromes de la Pansa Blanca, de sensació amarga amb records aromàtics de pom de flors, fonoll i aromes més fresc com la pera d'aigua i préssecs de vinya, amb subtils records de sorra seca.

En boca és de pas sedós, elegant i final lleuger agradable o retrobem els records de fruita, herbes i mineral.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Pansa blanca
GRAU D’ALCOHOL: 13 %
TEMPERATURA SERVEI: 5-8 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 Kg de capacitat, premsat suau amb premsa pneumàtica i aprofitament exclusivament del most flor i les fraccions de premsat suau fins a 0,4 atm de pressió. Desfangat estàtic durant 36 hores a 12ºC i posterior fermentació alcohòlica a temperatura controlada de 14ºC durant 22 dies. Posteriorment els vins són trasbalsats, clarificats i filtrats abans de l'embotellat.

MARIDATGE

Un vi, de llargues xerrades amb el que podrem acompanyar taules plenes de petits detalls per menjar amb els dits, canapès, patates, croquetes, tanmateix un arròs de peix o plats de cloïsses.

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi winecib cr02 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.