vi negre

MERLOT

SO DE CAN RODA

NOTA DE TAST

Vi negre de color magrana, de capa mitjana i rivet grana, net i presència de llàgrima.

Bona intensitat aromàtica, fresc i punxant, aromes que de fruita vermella com les cireres i maduixes, negres de grosella i saüc, aromes vegetals netes i fresques, records de branca de fruites o pal de regalèssia, sobre uns tocs balsàmics frecs.

En boca és de taní present i de sensació llaminera, aporta un equilibri sedós en el seu pas en boca, de final persistent amb un retronas lleuger amarg i els records vegetals i especiats frescs i agradables.

SOBRE EL VI

VARIETATS DE RAÏM: Merlot
GRAU D’ALCOHOL: 13 %
TEMPERATURA SERVEI: 8-12 ºC

ELABORACIÓ

Verema manual en caixes de 15 kg de capacitat. Raïm derrapat, aixafat i encubat en dipòsit d'acer inoxidable. Maceració-fermentació a 24ºC durant 14 dies mitjançant remuntatges diaris del barret per a extreure matèries colorant i polifenòliques. Posterior sangrat i premsat de les pastes. Clarificació i filtració prèvies a l'embotellat.

MARIDATGE

Pot donar molt de joc, per acompanyar plat de carn feta a la brasa, costelles, mitjanes, botifarra, i verdures a la graella.

MÉS INFO A:

Els nostres vins ofereixen l'etiquetatge intel·ligent e-Cib. Si desitges saber més sobre el vi, la seva fitxa tècnica, on comprar-lo, etc.

Introdueix aquest codi winecib cr03 a la pàgina web www.e-cib.com o a la App E-cib i obtindràs tota la informació detallada sobre el vi.