ENOTURISME

Vine a descobrir la Masia Can Roda
VISITA ENOLÒGICA

VISITA ENOLÒGICA

Vine a descobrir el nostre celler situat a la DO Alella

La finca es troba enclavada a l’altra banda de la Serralada Marina, allunyada de les suaus temperatures que es donen en d’altres cellers de la DO per la proximitat amb el mar. Les condicions climàtiques més canviants, salts de temperatura entre el dia i la nit més bruscs juntament amb les característiques del sòl sauló, li confereixen als vins SO de Masia Can Roda el seu ‘terroir’ i caràcter distintiu.

Treballem amb vinyes octogenàries recuperades de l’oblit tot just fa una dècada. Els nostres vins s’elaboren mitjançant un procés vinícola artesanal on cada parcel·la es vinifica per separat per assegurar el punt òptim de maduració del gra i puguem extreure el millor de cada una de les varietats que cultivem.

El caràcter familiar impregna cada una de les nostres activitats. Aspirem a encabir en cada una de les nostres ampolles tota la nostra estima per la terra, la passió pels vins i història centenària de Can Roda.

MARIDATGES MUSICALS

MARIDATGES MUSICALS

Descobreix els vins SO de Masia Can Roda a través de la música i els espectacles

Rodejat d'un entorn preciós, vine a passar una vetllada diferent i única a Can Roda on maridem dues formes d'art: la música i els espectacles amb l'art de fer vins.

Segueix-nos atentament a les xarxes socials o subscriu-te al nostre butlletí i vine a un dels nostres esdeveniments especials i extraordinaris on aprofitem per descobrir els nostres nous vins, maridar els vins SO de Masia Can Roda amb menjars casolans fets per nosaltres mateixos i passar una vetllada d'ensomni.
A continuació posem els diversos cartells de les diverses actuacions que hem fet de jazz, gospel, etc.

ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES

ACTIVITATS EXTRAORDINÀRIES

Vine a la nostra finca a realitzar una activitat extraordinària, creativa i diferent

A part de les visites enològiques que Can Roda ofereix, també pots fer activitats de caràcter familiar, creativitat, sopars i dinars en un entorn totalment diferent que sorprendrà i enamorarà a tots els convidats .

Preparem activitats per empreses per fomentar l’esperit de equip: concursos de paelles, activitats de geocaching per equips, excursions per la muntanya a peu o en bicicleta, etc.

També organitzem dinars i sopars per a grups i adaptem l’entorn al teu gust per sorprendre als convidats amb una vetllada fantàstica que no deixarà indiferent a ningú.

GALERIA D'IMATGES